Onze sponsors

Het Jeugdkamp bedankt haar sponsoren!
Op 18 mei 2018 is het weer zo ver, de start van het Jeugdkamp van CKV Albatros! De kampleiding treft al maanden voorbereidingen en zijn dan ook bijna klaar voor vertrek. Ook dit jaar staat het kamp weer in het teken van veel plezier, spellen spelen en stiekem ook veel gesnoep en lekkere maaltijden voor 130(!) kinderen tegelijk. Een organisatie waar je u tegen zegt.  
 
Via deze weg willen we dan ook een bijzondere groep mensen enorm bedanken, namelijk de sponsoren van het Jeugdkamp. Mede dankzij hen hebben we de mogelijkheid om speelmateriaal voor de kinderen te huren, uitjes tijdens het kamp te organiseren en ook bijvoorbeeld de kinderen van hun portie fruit en andere maaltijden te voorzien. Door de sponsoren kunnen wij gemakkelijker bepaalde activiteiten opzetten of maaltijden net wat lekkerder te maken.
 
De afgelopen jaren zijn de sponsoren steeds creatiever geworden in hun manier van sponsoren. De ene sponsor voorziet ons van groente en fruit, de ander sponsort een activiteit en weer een ander sponsort in de vorm van een financiële bijdrage. Allerlei manieren van sponsoring zijn mogelijk en zijn ook allemaal even belangrijk voor ons. We weten dan ook zeker dat we namens de kinderen spreken als we zeggen dat we dit allemaal stiekem helemaal niet willen missen. Kortom, DANKJEWEL!! We zijn ons heel bewust van het feit dat we de sponsoren elk jaar weer heel dankbaar moeten zijn.
 
Hangt uw logo nu nog niet in de kantine, maar heeft u wel interesse in het sponsoren van het Jeugdkamp? Neem dan even contact op met Anniek Voskuijl via anniek_voskuijl@hotmail.com.
 
Nogmaals DANK aan alle sponsoren, mede dankzij jullie gaan we er ook dit jaar weer een overgetelijk groot feestje voor de kinderen van maken. En aan alle meelezende kinderen, tot over 18 nachtjes. Wij kunnen niet wachten!