Albatros Jeugdkamp in Paasweekend 2020

Het jeugdkamp 2020 vindt dit seizoen niet plaats in het tradionele Pinksterweekend, maar in het Paasweekend in april 2020. De kamp zal plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met maandag 13 april 2020. Het kamphuis blijft hetzelfde, we gaan gewoon weer lekker naar Boxtel.

De nieuwe planner van het kamphuis in Boxtel had er even geen erg in dat wij al sinds jaren in het Pinksterweekend naar Boxtel komen. Een andere groep heeft nu met Pinksteren het kamphuis in Boxtel gehuurd. De kampleiding heeft nog gezocht naar een alternatief kamphuis voor het Pinksterweekend, maar helaas zonder resultaat. Daardoor hebben we gekozen voor het Paasweekend. Voor de komende jaren zijn er sowieso weer goeie afspraken gemaakt met het kamphuis in Boxtel. Na volgend jaar gaan we gewoon weer in het Pinksterweekend op kamp.

Daar zijn ze dan..... de fotoooo's!!

We hebben eindelijk de foto's voor jullie. Ga er even lekker voor zitten en geniet nog even na van dat fantastische weekend in Boxtollonia. Want wat was het leuk en wat hebben we een lol gehad met elkaar....

Klik HIER voor de foto's.

Het Albatros Check List Nieuwsbericht

De rust is wedergekeerd in Boxtellonia. Met Koning Sil heeft het land weer een nieuwe koning die zeer waarschijnlijk nog lang en gelukkig in dit mooie land mag genieten.

De kampleiding is op dit moment nog druk bezig met het opruimen en schoonmaken van het kamphuis. De eerste groep leiding gaat zometeen terug om alles in de kantine verder op te ruimen. Daarna wacht ons galgemaal om daarna met een goed gevoel lekker naar huis te gaan.

Maar wat hebben we van jullie allemaal weer genoten. Er waren op kamp weer vele mooie hoogtepunten. Het lasergamen 's avonds in het bos, het spel in Esch, de dropping en de spelletjes op het kampterrein. Het was geweldig. De foto's volgen binnenkort.

Even een paar belangrijke puntjes....

Gevonden voorwerpen zijn in de kantine te vinden in een kartonnen doos.

Ook dit jaar hebben we bij kinderen teken moeten verwijderen, meer dan andere jaren. Wilt u alstublieft zelf bij uw kind navragen of er een teek wel of niet is verwijderd en de kinderen ook zelf nogmaals controleren op teken? Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar ehbo@albatros-jeugdkamp.nl.

Kampthema bekend!!

Wil jij weten wat het kampthema wordt? Kijk snel naar het laatste nieuws van het kampjournaal.

Inschrijven voor het Albatros Jeugdkamp kan vanaf woensdag 24 april om 17.00 uur.... Wie wordt de eerste? Wordt het, net als in 2018, weer Fiene?

 • Het Albatros Jeugdkamp

  Ga jij voor het eerst mee op kamp? Wil je graag weten hoe het kamphuis er uit ziet? Wat we doen op kamp? En hoe en wat eten we? klik op deze link en lees van alles over het kamp.... ook trouwens handig voor je ouders!

 • Deelnemers 2019

  Wil jij weten of je mee mag op het Albatros Jeugdkamp?
  Klik snel op bovenstaande link en kijk of jouw naam in de lijst staat.

 • Sponsors (update)

  Het kamp wordt altijd weer een groot succes dankzij een grote groep lieve sponsors.

  Wilt u graag meer weten, klik op de volgende link voor meer informatie.

Op Facebook en op Instagram

Voor alle snelle, korte nieuwtjes..... het Albatros Jeugdkamp is ook te volgen op Facebook en op Instagram